Εκτύπωση

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, η περιοχή μας είχε την τιμή να υποδεχθεί τον σημαντικότερο ίσως Έλληνα επιστήμονα του διαστήματος, καθηγητή του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και Ακαδημαϊκό, δρ. Σταμάτη Κριμιζή. Ο παγκοσμίου φήμης Αστροφυσικός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου Λαμιέων, της
περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Πολιτιστικού - Επιστημονικού - Φιλοσοφικού Ομίλου "300", του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φθιώτιδας "Ο Ηρακλής" και του παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και έδωσε μια εξαιρετική διάλεξη στην πόλη της Λαμίας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 εντυπωσιάζοντας τους πολλούς συμπολίτες μας, οι οποίοι πραγματικά άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση με θέμα: «Οι διαστημικές αποστολές Cassini – Huygens στον Κρόνο και Τιτάνα 1997 – 2017». Την επομένη βρέθηκε στην Υπάτη προσκεκλημένος του ΣΕΑΦ.

Ο Σύλλογός μας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την τιμή που μας έκανε, ομόφωνα ονόμασε τον κ. καθηγητή επίτιμο μέλος του παραδίδοντάς του αναμνηστικό δώρο το έμβλημα του ΣΕΑΦ. Ευχαριστούμε τον επιστήμονα κ. Σταμάτη Κριμιζή τόσο για το "ταξίδι" που μας προσέφερε όσο και για τα καλά του λόγια και τους ορίζοντες που μας ανοίγει με το έργο και το παράδειγμά του.

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.